Windows Desktop trainingen en cursussen

Compu'Train het juiste adres voor een cursus Windows Desktop: Windows 7 of 8

Microsoft Gold Learning Partner Compu'Train is de opleider voor netwerkbeheerders en systeembeheerders. U kunt op diverse momenten starten met uw klassikale Windows 7 of Windows 8 cursus op één van onze regionale trainingslocaties, verspreid door het hele land: Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Bovendien heeft u de mogelijkheid om uw Windows Desktop MCSA certificering te behalen in een verkort Bootcamp-traject (mét slagingsgarantie). Geschikt voor deelnemers die niet gemakkelijk meerdere dagen op hun werkplek gemist kunnen worden. Met intensieve begeleiding van een ervaren docent wordt u met behulp van oefenexamens en e-learning voorbereid op het officiële MCSA desktop examen.

Klassikale Windows 7 (Enterprise) trainingen

Compu'Train heeft een uitgebreid aanbod aan Windows 7 trainingen voor netwerkbeheerders en systeembeheerders, gericht op installatie, configuratie, beheer en troubleshooting van een Windows 7-omgeving. In de meerdaagse klassikale cursus Planning and Managing Windows 7 Desktop Deployments and Environments (MOC6294) leert u o.a. een Windows 7 Desktop, te ontwerpen, configureren en beheren, waarbij voorkennis over netwerk-TCP/IP vereist is.

De klassikale MOC training Installing and configuring Windows 7 Client bereidt u optimaal voor op het officiële Microsoft 70-680 examen voor de MCTS certificering Windows 7. U kunt zich overigens ook afzonderlijk voor de Microsoft-examens opgeven.

Nieuwe mogelijkheden voor beheer van een Windows 8 desktopomgeving

Windows 8 is gebouwd op het solide Windows 7 en is met name geschikt voor de nieuwste generatie touch-apparaten.

Bent u systeembeheerder of desktop supprt technician en bent u binnenkort verantwoordelijk voor beheer, onderhoud en ondersteuning van eindgebruikers? In de meerdaagse MOC cursus Configuring Windows 8 leert u meer over installatie, beheer, configuratie en beveiliging. Verbeter performance en betrouwbaarheid.

Bent u al in het bezit bent van een MCITP of MCSA certificering Windows 7? Kies dan voor de MOC training Upgrading your skills to MCSA Windows 8.Verdiep u in de nieuwe functionaliteit rondom installatie, beheer, configuratie en troubleshooting van Windows 8.