Microsoft Windows Client

Kies één van de programma's

Certificeringsprogramma (6)

In deze programma’s zijn trainingen en examens efficiënt gebundeld, maar kunt u deze flexibel indelen. U kunt per onderdeel naast de reguliere klassikale training kiezen voor zelfstudie of het expertisecentrum. Tijdens het gehele programma heeft u een portfoliobegeleider en kunt u 24 uur per dag met specialisten chatten over technische vraagstukken.

Bootcamptraject (2) Deze leervorm bestaat uit meerdere bootcamps. Dit zijn verkorte trainingen waarbij zelfstudie wordt gecombineerd met 2 trainingsdagen waarin ook het examen wordt afgenomen. U wordt gedurende het gehele traject begeleid door een mentor. Deze leervorm is geschikt als u meerdere certificaten wilt behalen en alleen de laatste stukjes kennis mist.

Bootcamp (6)

Een bootcamp is een combinatie van zelfstudie via een moderne online leeromgeving en klassikaal leren, waarbij u wordt begeleid door een mentor. Het klassikale gedeelte waarin u ook uw examen maakt, duurt slechts 2 dagen. Deze leervorm is geschikt als u alleen het laatste stukje kennis mist om te kunnen certificeren.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Cursus Windows Desktop: Windows 7 of 8

Werkt u als systeembeheerder en wilt u meer weten over Windows 7 of 8? Dan bent u bij Computrain aan het juiste adres. Of u zich nu wilt verdiepen in het installeren en configureren van Windows 7 of 8, of wilt leren hoe u uw versie van Windows kunt troubleshooten, Computrain biedt een breed scala aan cursussen die vaak zowel klassikaal als in het Expertisecentrum gevolgd kunnen worden.


Certificeringsprogramma’s

De certificeringsprogramma’s zijn een bundeling van 2 cursussen waarin u wordt voorbereid op 2 officiële Microsoft-examens. De cursussen worden gegeven door Microsoft Certified Instructors (MCT) en u maakt gebruik van officiële, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC).


Bootcamptraject Windows Desktop

Kunt u niet makkelijk meerdere dagen achtereen van uw werkplek gemist worden, maar wilt u wel de officiële Microsoftcertificering behalen? Dan is een bootcamptraject van Computrain echt iets voor u. In de cursussen Bootcamptraject MCSA: Windows 7 en Bootcamptraject MCSA: Windows 8 specialiseert u zich in het beheer van Windows-desktops en -applicaties in grotere organisaties. Het bootcamptraject is zeer efficiënt ingericht: voorafgaand aan de cursus maakt u zich de stof eigen via zelfstudie onder begeleiding van een mentor. Op deze manier hoeft er tijdens het klassikale gedeelte alleen aandacht te worden besteed aan de onderwerpen die extra aandacht nodig hebben. De bootcamptrajecten bestaan uit meerdere bootcamps. Een bootcamp wordt op de 2e dag afgesloten met het officiële Microsoft-examen. Tijdens een bootcamptraject legt u dus meerdere examens af. Bekijk hieronder het aanbod cursussen Microsoft Windows Client van Computrain.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Computrain studiegids aan.
Aanvragen