SharePoint trainingen en cursussen

SharePoint cursus of training voor elke rol binnen uw organisatie!

Microsoft Gold Learning Partner Compu'Train heeft een compleet aanbod Microsoft SharePoint trainingen, cursussen en certificeringen. Zowel voor eindgebruikers, die samen willen werken aan documenten, als voor de beheerder en de ontwikkelaar van applicaties met Microsoft SharePoint. SharePoint is het platform voor Microsoft dat gebruikt kan worden voor het opzetten van een website voor uitwisseling van informatie en online samenwerking binnen een organisatie, zoals bijvoorbeeld een intranet.

SharePoint Content Management: Informatie-uitwisseling en online samenwerking

Voor eindgebruikers als contentbeheerders, redacteurs en communicatiemedewerkers heeft Compu'Train onder andere een fundamentals en een advanced content management training. Leer een contentmanagementsysteem (cms) professioneel te beheren zonder dat het een technisch verhaal wordt. Van kleinschalig tot enterprise content management (ECM). Deze SharePoint cursussen zijn gericht op de praktijksituatie van een content manager.

Vaak verdiepen cursisten hun kennis na de Content Management Fundamental en Advanced trainingen met de cursus SharePoint Workflow, de cursus SharePoint Designer of de cursus SharePoint Business Intelligence via Compu'Train. Deze trainingen zijn alle gericht op de praktijksituatie van een contentmanager, waarin documentbeheer, paginabeheer en wikibeheer in een SharePoint omgeving dagelijks langskomen.

Compu'Train biedt ook de mogelijkheid in het behalen van uw certificering als Microsoft Office Specialist (MOS) SharePoint 2010. Het examen kunt u direct zelf boeken en inplannen bij Prometric. Voor de 4-daagse voorbereidende cursus MIcrosoft Office Specialist : SharePoint 2010 Specialist op dit MOS-examen kunt u uiteraard terecht op één van de vele trainingslocaties van Compu'Train.

SharePoint Server: WSS en MOSS cursusaanbod

Compu'Train heeft bovendien SharePoint Server cursussen in het assortiment voor zowel Microsoft Office SharePoint Portal Server (MOSS) als Windows SharePoint Services (WSS). MOSS en WSS bieden beide de mogelijkheid tot samenwerking binnen een organisatie.

Regelmatig ontwikkelt Compu'Train zelf nieuwe cursussen waarmee in actuele opleidingsbehoeften uit de markt voorzien wordt. Hierbij worden ook eigen praktijkcases gebouwd.