Trainingen en cursussen Microsoft Office

Een MS Office cursus volgt u bij Compu’Train: dé Microsoft Office-specialist van Nederland

Compu’Train is Microsoft Gold Learning Partner en veruit de grootste Microsoft Trainingsorganisatie in Nederland. In de afgelopen jaren hebben duizenden gebruikers van kantoorautomatisering een Microsoft Office cursus of training gevolgd bij Compu’Train. Wij zijn niet voor niets de absolute specialist en de grootste opleider in het verzorgen van trainingen en cursussen zoals cursussen Excel, cursussen Word, cursussen PowerPoint, cursussen Access of cursussen MS Project. Na het volgen van deze trainingen en cursussen zijn gebruikers productiever en werken veel efficiënter. Een must voor iedere gebruiker!

Altijd een passende Microsoft Office cursus op het juiste niveau

Compu’Train biedt de Microsoft Office trainingen aan op diverse niveaus van basis, advanced tot expert. Daarnaast bieden wij de meeste Office cursussen aan in verschillende versies, zoals cursus Excel 2000-2003 of cursus Excel 2007 – 2010 en maakt u zelf de keuze uit het Nederlandstalige of Engelstalige programma. Het studiemateriaal is zo ontwikkeld dat daarin zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten verwerkt zijn. Er is dus altijd een training die past bij uw leerwensen en uw eigen niveau. Kijk op de cursuswijzer voor de best passende Microsoft training of cursus!

Train al uw medewerkers op het juiste niveau met de MS office trainingen van Compu’Train

De Microsoft Office cursussen van Compu’Train maken u en uw organisatie direct effectiever en efficiënter.  Daarnaast bieden wij u als grootste IT-opleider van Nederland een slimme en praktische oplossing om alle medewerkers op het juiste niveau te trainen en ontwikkelen. Na een assessment krijgt u een persoonlijk trainingsprogramma aangeboden op het gebied van Word, Excel, Powerpoint en/of Outlook. De trainingen volgt u klassikaal of in ons studiecentrum. Zo bieden wij u altijd een passende training, op het juiste niveau. Lees meer over het Office Performance Plan op onze website.

Met welke Office versie werkt u?

De Office-cursussen worden aangeboden in verschillende versies: combinatie Office 2000-2003 met menu's en werkbalken en combinatie Office 2007-2010-2013 met het lint. Het is niet voor iedereen duidelijk met welke versie gewerkt wordt en welke cursus daarom geschikt is voor u. Compu'Train heeft de verschillen voor u op een rij gezet. 

Referenties

Securitas "De ervaringen met Compu’Train als partner op het gebied van IT trainingen zijn uitstekend. Als adviseur is Compu’Train een prettige gespreksp... - Rita Hillekens

Lees het complete verhaal