InfoPath trainingen en cursussen

Cursus InfoPath Fundamentals bij Compu’Train

Microsoft InfoPath is een veelgebruikte applicatie om geavanceerde en gebruiksvriendelijke invoerformulieren te maken op basis van XML. Deze applicatie wordt dan ook vaak gebruikt in combinatie met Microsoft SharePoint. InfoPath-formulieren kunnen data delen met SharePoint lists en libraries. Met InfoPath Forms Services is het mogelijk een webbrowserformulier te hosten op een SharePoint-site.

Microsoft Gold Learning Partner Compu’Train biedt de volgende cursussen aan: InfoPath 2007 Fundamentals, Microsoft InfoPath 2010 of 2013 Formulieren maken.


Maak zelf invoerformulieren op basis van XML

Om zelf flexibele invoerformulieren te kunnen creƫren, kiest u een cursus InfoPath 2007, 2010 of 2013, afhankelijk van de applicatieversie waar u mee gaat werken. In de klassikale cursus wordt het volledige productietraject van een InfoPath-formulier behandeld, van ontwerp tot publicatie. De volgende onderwerpen worden behandeld: formulierontwerp, gegevensbronnen en -types, formulierimport, formules, functies, gegevensverwerking en publicatie van formulieren.

In de trainingen wordt gebruikgemaakt van actueel studiemateriaal, dat speciaal door Compu’Train is ontwikkeld. Met begeleiding van deskundige en ervaren docenten (Microsoft Certified Trainers) maakt u zich de stof in korte tijd eigen. Zo bent u optimaal voorbereid op het afsluitende InfoPath-examen.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.