Microsoft Software Development trainingen en cursussen

Microsoft Software Development-trainingen en -cursussen bij Compu’Train

Trainingen en cursussen op het gebied van Microsoft Software Development hebben betrekking op platforms en tools. De platformen zijn Windows, Web, Windows Azure en Windows Phone. De tools die developers hierbij gebruiken zijn Visual Studio en Visual Studio Team Foundation Server.

Compu’Train verzorgt een breed assortiment Software Development-trainingen en -cursussen voor deze platformen en tools.

Cursus Visual Studio voor Microsoft Visual Studio-certificering bij Compu’Train

Visual Studio is een programmeerontwikkelomgeving die developers een complete set van tools geeft voor het ontwikkelen van programma’s in verschillende talen voor platformen als Windows, Web, Cloud en mobiel. In een Visual Studio-training van Compu’Train leert u het grote assortiment van functies gebruiken. Ook wordt u voorbereid op het succesvol afleggen van het officiële Microsoft-examen dat hoort bij Microsoft Certified Software Developer-certificeringen (MCSD). Trainingen zijn er voor de versies Microsoft Visual Studio 2008, Microsoft Visual Studio 2010 en Microsoft Visual Studio 2012.

Populaire onderwerpen van Microsoft Software Development-trainingen

Populaire onderwerpen in dit segment zijn: developing windows applications, developing windows communication foundation, developing web applications, programming with .NET, Silverlight, Windows Azure  en Team Foundation Server. Het complete aanbod kunt u vinden via de categoriën hierboven.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.