MarkUp Languages trainingen en cursussen

Uitgebreid aanbod MarkUp trainingen bij Compu’Train

Wilt u websites, webpagina’s of webapplicaties opmaken? Kies uit een uitgebreid aanbod aan klassikale MarkUp trainingen: HTML, XML, XAML, XQuery, jQuery, XBRL en CSS. Tijdens deze meerdaagse trainingen gaat u o.a. in op taxonomies, object elements en de geavanceerde mogelijkheden per opmaaktaal.

Programmeren met jQuery

Leer programmeren met jQuery, waarbij u zich in meerdere modules verdiept in diverse jQuery-onderwerpen. Met begeleiding van een ervaren en deskundige trainer behandelt u de theorie en werkt u aan actuele praktijkgerichte oefeningen. De volgende modules komen o.a. aan bod: DOM en dynamic HTML, CSS styling, events, Ajax fundamentals, plug-ins en de UI. Met deze jQuery training bereidt u zich optimaal voor op de toepassing van JavaScript in webapplicaties.

Aan de slag met XML

Wilt u op professionele wijze XML-documenten opmaken of u verdiepen in database publishing, gegevensuitwisseling? Dit is mogelijk met een cursus XML Fundamentals. Leer meer over de XML (Extensible Markup Language) syntax, formatting, validity, web services en XQuery. Voor verdere kennisontwikkeling kiest u de training Transforming XML Documents using XSLT.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.