Java trainingen en cursussen

Programmeertaal Java training bij Compu’Train

Het uitgebreide opleidingsaanbod Java trainingen gaat in op de basis- en geavanceerde principes van programmeren in de Java-taal. Daarnaast komen ook de mogelijkheden en de werking van Java client- en servertechnologie aan bod.
Java is een objectgeoriënteerde programmeertaal, grotendeels gebaseerd op C++. Het opleidingsaanbod is zeer geschikt voor o.a. software developers, software engineers en projectleiders van verschillende kennisniveaus.


Basis en Advanced Java programmeren

Wilt u starten als applicatieontwikkelaar, maar heeft u onvoldoende programmeerervaring of –kennis? In de meerdaagse SE 7 Fundamentals training leert u de Java-syntax en verdiept u zich o.m. in de werking en het gebruik van (nested) classes, objects, arrays, inheritance, exceptions, JDBC en multithreading. Aan de hand van praktische oefeningen leert u applicatieontwikkeling op basis van Java SE7, waarbij u voorbereid wordt op het examen Java SE7 Programmer I (1Z0-803) en de Oracle Associate-certificering SE 7 Programmer. Na afronding van Fundamentals kunt u kiezen uit het complete Java cursusaanbod om u verder te verdiepen in het programmeren met Java en Java EE7.

Java Enterprise Edition

Compu’Train biedt Enterprise Edition (EE) 7 trainingen aan op het vlak van web (services) development, business component development, network services development en architecture. Java EE wordt ook wel Java Platform genoemd en is Oracle’s enterprise computing platform voor schaalbare applicaties.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

HBO-programma

De HBO-programma’s bestaan uit 1 tot 4 modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma's van 3 of 4 modules werkt u aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kunt u versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Hogeschool NCOI.