Java

Kies één van de programma's

Klassikaal (13)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Programmeertaal Java-training bij Computrain

Wilt u leren programmeren in Java. Het uitgebreide opleidingsaanbod Java trainingen gaat in op de basis- en geavanceerde principes van programmeren in de Java-taal. Daarnaast komen ook de mogelijkheden en de werking van Java client- en servertechnologie aan bod.

Java is een objectgeoriënteerde programmeertaal, grotendeels gebaseerd op C++. Het opleidingsaanbod is zeer geschikt voor o.a. software developers, software engineers en projectleiders van verschillende kennisniveaus.


Basis en Advanced Java programmeren

Wilt u starten als (web)applicatieontwikkelaar, maar heeft u onvoldoende programmeerervaring of –kennis? In de meerdaagse Java SE 7 Programming training leert u de Java-syntax en verdiept u zich onder meer in de werking en het gebruik van (nested) classes, objects, arrays, inheritance, exceptions, JDBC en multithreading.

Wilt u zich verder verdiepen in toepassing van geavanceerde technieken van Java SE? Kies dan de Advanced Java SE7 Development training waarin onderwerpen als  RMI, reflection,  synchronization, JNI, sockets en het gebruik van design patterns behandeld worden.

Aan de hand van theorie en praktische oefeningen leert u applicaties ontwikkelen op basis van Java SE7 of EE7. Met begeleiding van een ervaren en deskundige docent bent u optimaal voorbereid op het afsluitende examen. 

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Computrain studiegids aan.
Aanvragen