Trainingen en cursussen Internet en Mobiel

Internet en Mobiel: een vakgebied volop in beweging

Compu’Train biedt een ruim aanbod aan trainingen en cursussen op het gebied van Internet en Mobiel, een markt die constant in beweging is. Met de cursussen en trainingen van Compu’Train beschikt u altijd over de juiste ‘up to date’ kennis en inzichten

Ruim aanbod cursussen en trainingen Internet en Mobiel

Er zijn trainingen speciaal bestemd voor diegenen die zich binnen hun organisatie bezighouden met online marketing. In deze trainingen leert u alle ‘ins en outs’ van Search Engine Optimalisatie (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Deze cursussen zijn dan ook van grote waarde voor iedere online marketeer! Op het gebied van Internet en Mobiel biedt Compu’Train ook trainingen Android, trainingen Web developer, trainingen Server Side Web Development, trainingen Office 365 en trainingen Cloud Computing aan.

Altijd een passende cursus of opleiding Internet en Mobiel

De trainingen zijn op verschillende niveaus van basis tot advanced, van MBO tot HBO. Toptrainers uit de dagelijkse praktijk zorgen ervoor dat ons onderscheidende kwaliteitsniveau gehandhaafd blijft. Onze trainingen worden dan ook structureel hoog gewaardeerd. In diverse onafhankelijke onderzoeken wordt de zeer hoge klanttevredenheid voortdurend bevestigd. De trainingen en cursussen van Compu’Train zijn actueel, praktijkgericht en leiden op voor een certificering, examen of een officieel certificaat. U merkt direct het effect van onze training in uw praktijk, u werk efficiënter en productiever.