Informatiemanagement

Kies één van de programma's

Klassikaal (7)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Expertisecentrum (1)

In deze leervorm bestudeert u zelfstandig de lesstof en maakt u verschillende labs en oefeningen.U  bepaalt zelf welke onderwerpen extra aandacht krijgen of juist overgeslagen kunnen worden. Met vragen en praktijkcases kunt u terecht bij de gecertificeerde docent.  Met uw gelijkgestemde medecursisten kunt u zo nodig de lesstof bespreken.

HBO Bacheloropleiding (1)

De HBO Bacheloropleidingen duren 4 jaar en worden verzorgd door NCOI. Naast de klassikale bijeenkomsten maakt u op uw eigen werkplek of op een tijdelijke stageplek een aantal praktijkopdrachten. U rondt de opleiding af met het schrijven van een eindscriptie waarna u de titel Bachelor achter uw naam mag voeren.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Trainingen Informatiemanagement: ASL en BiSL

Op het vlak van Informatiemanagement (IM) biedt Computrain ASL en BiSL trainingen aan. ASL en BiSL zijn procesraamwerken, gericht op optimalisatie van de uitvoering van functioneel beheer en informatiemanagement. ASL biedt handvatten bij het verbeteren van applicatiebeheer voor organisaties. BiSL richt zich op verbetering van de informatievoorziening in organisaties en de afstemming van behoeften in bedrijfsprocessen.


ASL Foundation-training bij Computrain voor applicatiebeheerders

ASL heeft als doel het vak informatie-applicatiemanagement te professionaliseren. Dit wordt bereikt door het bieden van een framework, waarin de processen van applicatiemanagement in relatie met elkaar gebracht worden. In de training ASL Foundation leert u hoe het framework dient als kapstok om ontwikkelde best practices te categoriseren. De ASL-training bij Computrain wordt verzorgd door trainers met ruime ervaring in de praktijk. Na de training bent u uitstekend voorbereid op het officiële examen dat hoort bij de ASL-certificering.


Een training BiSL bij Computrain als voorbereiding op BiSL-certificering

BiSL slaat een brug tussen ICT en bedrijfsprocessen, en tussen functioneel beheerders en informatiemanagers. In de BiSL Foundation-training krijgt u door middel van het BiSL-procesmodel inzicht in alle hoofdprocessen van hun werkveld, en de relaties tussen de processen. Na het volgen van de BiSL-training kunt u het examen afleggen dat hoort bij de BiSL-certificering. Met het BiSL-certificaat toont u aan in staat te zijn een brug te slaan tussen de business en IT.


Direct ASL- of BiSL-examen boeken

Bij Computrain kunt u het ASL®-examen afleggen. Het examens vindt plaats op elke eerste vrijdag van de maand, op onze locatie in Utrecht. Kijk op ASL® Foundation examen of BiSL® Foundation examen voor aanvullende informatie over de examens, uitvoeringswijze en examendata. 

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Computrain studiegids aan.
Aanvragen