IPMA

Kies één van de programma's

Klassikaal (3)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

IPMA training: Verbeter beheersbaarheid van projecten

Kies voor een training en examen IPMA-B, -C of –D en wordt een certified (Senior) Project manager. Tijdens de training leert u werken volgens de standaarden en richtlijnen van de International Project Management Association.


Wat is het verschil: IPMA-B, -C of -D?

Met de training IPMA-B tot Certified Senior Project Manager (CSPM) verdiept u zich in de benodigde vaardigheden voor leiding geven met complex projectmanagement aan de hand van praktische oefeningen en simulaties.

Kies de IPMA-C training als u zich tot Certified Project Manager (CPM) wilt ontwikkelen. Ga dieper in op projectcontent, -voorbereiding, -organisatie, -omgeving en risicomanagement.

In de IPMA-D training tot Certified Project Management Associate (CPMA) verdiept u zich in doelen stellen, faseren, beheersen en beslissen. Daarnaast leert u meer over o.a. budgetteren, earned value analysis, voortgangsbewaking en planningstechnieken (CPM, PERT en GANTT) aan de hand van praktijksituaties.


Word een gecertificeerde projectmanager

Iedere projectmanager heeft een verschillend niveau qua kennis en ervaring met leiding geven aan complexe projecten. Met een internationaal erkende IPMA-certificering toont u aan over welke competenties en ervaring u beschikt. Daarnaast reflecteert u op uw eigen kwaliteiten en kunt u zich verder ontwikkelen als professional.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Computrain studiegids aan.
Aanvragen