EC-Council trainingen en cursussen

Internationaal erkende certificering voor technisch security management

Zonder toestemming toegang verkrijgen tot computersystemen of het netwerk van een organisatie is strafbaar. Toch zijn hack-aanvallen aan de orde van de dag, Om zich hiertegen te beschermen dienen IT-professionals en netwerkbeheerders te leren denken als een hacker. Ethisch hacker is dan ook de naam die gegeven wordt aan iemand die de veiligheid van netwerken en bedrijfssystemen test.


EC-Council: Ethical Hacker-training bij Compu’Train

EC-Council is wereldwijd marktleider in het ontwikkelen van ethical hacking en information security-trainingen en -certificeringen. Bij Compu’Train leert u in de ethical hacker-training onder begeleiding van ervaren security trainers denken als een hacker, om zo uw bedrijfsnetwerken en computersystemen optimaal te beveiligen tegen aanvallen van kwaadwillenden.

Certified Ethical Hacker worden?

Er is een steeds groter wordende vraag naar securityspecialisten. Om uw kennis en vaardigheden op het gebied van security aan te tonen is de Certified Ethical Hacker-certificering een veel gevraagd certificaat. De voorbereidende training Certified Ethical Hacker (CEH) Version 8 is uitermate geschikt voor IT-professionals, netwerkbeheerders en security professionals, en voor systeembeheerders die voor veilige netwerken en systemen moeten zorgen.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

HBO-programma

De HBO-programma’s bestaan uit 1 tot 4 modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma's van 3 of 4 modules werkt u aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kunt u versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Hogeschool NCOI.