CompTIA trainingen en cursussen

Volg een CompTIA training en behaal uw certificering bij Compu'Train

Compu'Train is officieel CompTIA-partner. Bij de grootste IT-opleider van Nederland bent u dus verzekerd van uitstekende begeleiding en actueel studiemateriaal tijdens uw praktijkgerichte training of cursus.  U kunt bij Compu'Train terecht voor CompTIA A+, CompTIA Network+ en CompTIA Security+ in een klassikale werkvorm of in het expertisecentrum.

CompTIA A+ training als startpunt van uw IT carrière

CompTIA A+ vormt hét begin voor een loopbaan in IT. Het examen behandelt het onderhoud en oplossen van storingen van pc's, mobile devices, laptops, besturingssystemen en printers en is geschikt voor junior beheerders en helpdeskmedewerkers. Het is mogelijk u apart in te schrijven voor het A+ examen: Training CompTIA A+ Certification, Exam 220-801 of Training CompTIA A+ Certification, Exam 220-802.

CompTIA Network+ training voor toekomstig netwerk- en systeembeheerders

CompTIA Network+ is het bewijs van een gekwalificeerde network professional. Deze training is geschikt voor toekomstig netwerkbeheerders en systeembeheerders. Bovendien is dit een volwaardige TCP/IP training, waarbij DNS, DHCP, adressering, routering en subnetting worden behandeld. Benodigde voorkennis: basiskennis van de werking van pc's en besturingssystemen, bijvoorbeeld op het certificeringsniveau CompTIA A+. Het is mogelijk u apart in te schrijven voor het Network+ examen.

CompTIA Security+ training: Behaal een officiële certificering voor uw kennis over IT-beveiliging 

De certificering CompTIA Security+  (S+) geeft uw aantoonbare kennis weer op het gebied van IT-beveiliging. De certificering garandeert niet alleen de kennis van beveiligingsaspecten, tools en procedures om te reageren op beveiligingsincidenten, maar ook dat beveiligingspersoneel kan anticiperen op veiligheidsrisico's en zich daarvoor kan beschermen.

In deze training wordt praktijk en theorie afgewisseld. U leert hoe u computernetwerken en -systemen kunt testen, monitoren en beveiligen, waaronder beveiligingsaspecten als Public Key Infrastructure (PKI), Wi-Fi Protected Access (WPA), remote access security en hashing algoritmen. Benodigde voorkennis: minimaal CompTIA A+ en Network+. Het is ook mogelijk u apart in te schrijven voor het bijbehorende Security+ examen.