Trainingen en cursussen Cloud Computing en virtualisatie

Cloud Computing en virtualisatie opleidingen en trainingen bij Compu’Train

Cloud computing is een snel opkomende technologie waarmee een groeiend aantal IT-services wordt geleverd via het internet. Onder IT-professionals bestaat een grote behoefte aan meer kennis en inzicht rondom Cloud Computing. Office 365 is de cloud computing oplossing van Microsoft voor organisaties die Het Nieuwe Werken willen gaan toepassen. Met de training Office 365 kunnen alle medewerkers altijd en overal beschikken over al hun documenten en andere informatie die zij voor hun werk nodig hebben.

Microsoft Virtualization trainingen

Ook op het gebied van Virtualization, Scripting & Deployment biedt Compu’Train een aantal klassikale trainingen aan. Het grote voordeel van virtualisatie is natuurlijk het besparen van kosten. Veel organisaties zijn dan ook druk met het uitstippelen van hun virtualisatiestrategie.

Altijd een passende Cloud Computing en Virtualization training op het juiste niveau

De trainingen van Compu’Train zijn zeer praktijkgericht opgezet. In een efficiënt en degelijk programma krijgt u actuele kennis aangereikt die u direct kunt toepassen in de praktijk. De bijeenkomsten zijn afwisselend en uitdagend en worden verzorgd door topdocenten uit de praktijk. Uw eigen leerwens staat centraal, zowel in onze klassikale trainingen, in de bootcamps of als u een training volgt in het Expertisecentrum. U merkt direct het effect van onze training in uw praktijk, u werk efficiënter en productiever.