Cisco trainingen en cursussen

Cisco training volgen en certificering behalen bij Compu’Train

Cisco is marktleider op het gebied van netwerkoplossingen en meer dan 80 procent van al het internetverkeer wereldwijd verloopt via de routers van Cisco. Bij Compu’Train bent u aan het juiste adres voor een Cisco cursus die u ook voorbereidt op een officieel examen dat hoort bij een Cisco-certificering.

Cisco ICND1 en ICND2: lestijd verkort en nu extra voordelig!

Op verzoek van onze cursisten hebben we de Cisco-trainingen ICND1 en ICND2 ingekort naar 4 klassikale dagen. Deze trainingen bereiden u voor op de basiscertificering van Cisco en hiermee behaalt u in 8 dagen uw CCNA-examen. Deze trainingen zijn nu ook nog eens extra aantrekkelijk geprijsd!

Wilt u nog sneller uw CCNA-examen halen? Volg dan de unieke CCNA Bootcamp. Deze 7-daagse training bestaat uit een combinatie van klassikale training, examentraining en toegang tot het e-Learningcenter.

De voordelen van uw Cisco training bij Compu'Train:

  • Minder lang van uw werkplek
  • Lagere kosten
  • Officiële certificering

Word CCNA of CCNP bij Compu’Train

Toonaangevend in de markt zijn de Cisco Certified Network Associate (CCNA)-certificering (voorbereidende trainingen ICND1 en ICND2) en de  Cisco Certified Network Professional (CCNP)-certificering (voorbereidende trainingen ROUTE, SWITCH en TSHOOT).

Met het bezit van de CCNA-certificering toont u aan dat u beschikt over de kennis om kleine en middelgrote bedrijfsnetwerken met behulp van Cisco-technologie te installeren, te exploiteren en te onderhouden. De CCNP-certificering toont aan dat u in staat bent Cisco-netwerken met 100 tot 500 systemen te installeren, te configureren en te troubleshooten. De ervaren trainers bij Compu’Train bereiden u uitstekend voor op de officiële certificeringen.

Populairste Cisco trainingen

Compu'Train heeft een ruim aanbod aan Cisco trainingen. In de intensieve CCNA Bootcamp bereidt u zich in 7 aaneegesloten dagen voor op het CCNA-examen. Het CCNA-certificaat wordt door veel bedrijven gezien als indicatie voor praktische netwerkkennis. Met officieel geautoriseerd studiemateriaal leert u over netwerken, routing, switching, WAN en LAN netwerken.

in de training Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 (ICND1) vergroot u uw basiskennis over netwerken, waarbij wordt ingegaan op LAN-, WLAN- en WAN-technieken, Ethernet, TCP/IP, routing, switching en network security. In de vervolgtraining Part 2 (ICND2) verdiept u zich met praktische oefeningen in configuratie en troubleshooting van Cisco-netwerken.