Cisco

Kies één van de programma's

Klassikaal (19)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Bootcamp (1)

Een bootcamp is een combinatie van zelfstudie via een moderne online leeromgeving en klassikaal leren, waarbij u wordt begeleid door een mentor. Het klassikale gedeelte waarin u ook uw examen maakt, duurt slechts 2 dagen. Deze leervorm is geschikt als u alleen het laatste stukje kennis mist om te kunnen certificeren.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Cisco training volgen en certificering behalen bij Computrain

Cisco is marktleider op het gebied van netwerkoplossingen en meer dan 80 procent van al het internetverkeer wereldwijd verloopt via de routers van Cisco. Bij Computrain bent u aan het juiste adres voor een Cisco training die u ook voorbereidt op een officieel examen dat hoort bij een Cisco certificering.

De voordelen van een Cisco training bij Computrain:
  • Minder lang van uw werkplek
  • Lagere kosten
  • Officiële certificering

Cisco ICND1 en ICND2: lestijd verkort en nu extra voordelig!

Computrain heeft een ruim aanbod aan Cisco trainingen. In de intensieve CCNA Bootcamp bereidt u zich in 7 aaneengesloten dagen voor op het CCNA-examen. Het CCNA-certificaat wordt door veel bedrijven gezien als indicatie voor praktische netwerkkennis. Met officieel geautoriseerd studiemateriaal leert u over netwerken, routing, switching, WAN en LAN netwerken.

In de training Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 (ICND1) vergroot u uw basiskennis over netwerken, waarbij wordt ingegaan op LAN-, WLAN- en WAN-technieken, Ethernet, TCP/IP, routing, switching en network security. In de vervolgtraining Part 2 (ICND2) verdiept u zich met praktische oefeningen in configuratie en troubleshooting van Cisco-netwerken.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Computrain studiegids aan.
Aanvragen