Cisco networking trainingen en cursussen

Praktijkgerichte Cisco-training en Cisco-certificering bij Compu’Train

Cisco is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen en meer dan 80 procent van al het internetverkeer wereldwijd verloopt via de routers van Cisco. Bij Compu’Train bent u aan het juiste adres voor een Cisco-cursus die u ook voorbereidt op een officieel Cisco-examen dat hoort bij een Cisco-certificering.

Word CCNA of CCNP door een Cisco-training bij Compu’Train

Toonaangevend in de markt zijn de Cisco Certified Network Associate (CCNA)-certificering (voorbereidende trainingen ICND1 en ICND2) en de  Cisco Certified Network Professional (CCNP)-certificering (voorbereidende trainingen ROUTE, SWITCH en TSHOOT). Met het bezit van de CCNA-certificering toont u aan dat u beschikt over de kennis om kleine en middelgrote bedrijfsnetwerken met behulp van Cisco-technologie te installeren, te exploiteren en te onderhouden. De CCNP-certificering toont aan dat u in staat bent Cisco-netwerken met 100 tot 500 systemen te installeren, te configureren en te troubleshooten. De ervaren trainers bij Compu’Train bereiden u uitstekend voor op de officiĆ«le Cisco-certificeringen.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Bootcamp

Een bootcamp is een combinatie van zelfstudie via een moderne online leeromgeving en klassikaal leren, waarbij u wordt begeleid door een mentor. Het klassikale gedeelte waarin u ook uw examen maakt, duurt slechts 2 dagen. Deze leervorm is geschikt als u alleen het laatste stukje kennis mist om te kunnen certificeren.