Certificeringsprogramma's

Met een certificeringsprogramma koopt u in één keer de totaalbundel trainingen die opleiden tot één van de certificeringen Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) of Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE).

Bekijk het complete overzicht van Certificeringsprogramma's van Compu'Train.

Veel extra's

Naast het complete aanbod van trainingen krijgt u veel extra’s zoals e-Learning, oefenexamens, persoonlijke begeleiding en examens met slagingsgarantie. Dit alles natuurlijk tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Met het certificeringsprogramma hoeft u zich geen zorgen meer te maken of u de juiste samenstelling van de trainingen en examen(s) kiest. Met een certificeringsprogramma zijn de benodigde trainingen en examens al efficiënt gebundeld. Daarnaast is al een streefplanning opgenomen in uw online leeromgeving, zodat u duidelijk inzicht heeft wanneer u in het bezit bent van uw nieuwe certificering.

Flexibel

Last van tijdelijk hoge werkdruk of een calamiteit? U kunt in overleg met Compu’Train deze planning eenvoudig aanpassen. Ook kunt u er per onderdeel voor kiezen om de cursus zelfstandig te volgen in het expertisecentrum in plaats van de reguliere klassikale training.
Naast de gebruikelijke begeleiding tijdens de cursussen beschikt u het gehele certificeringsprogramma over een persoonlijke portfoliobegeleider. Deze specialist heeft een adviserende rol, beantwoordt vragen en begeleidt u in uw voortgang. Daarnaast heeft u 24 uur per dag de mogelijkheid om te chatten met specialisten die uw technische vragen kunnen beantwoorden.
Tussen de geplande trainingen gaat u verder oefenen met de opgedane kennis. U kunt dan met de officiële Microsoft e-Learning nog eens bepaalde onderwerpen herhalen of met de daarbij horende online labs verschillende scenario’s nog eens oefenen.

Testen

Om te testen of u de leerstof voldoende beheerst zijn oefenexamens onderdeel van iedere cursus. Wanneer u de oefenexamens heeft afgerond, geeft uw opleidingscoördinator u een advies om wel of niet het officiële examen af te leggen. Hierdoor begint u optimaal voorbereid aan het examen en is de kans op teleurstelling minimaal. Ook dit examen is in uw certificeringsprogramma inbegrepen.
Indien u ondanks een positief advies van uw opleidingscoördinator toch voor een examen zakt, dan biedt Compu’Train kosteloos een herexamen aan. Onvoorziene kosten worden hierdoor tot een minimum beperkt.

Compleet

Een complete opleiding biedt naast flexibiliteit en extra service ook een voordeel in de totale cursusprijs. Doordat u alle cursussen in een keer inkoopt, kunnen wij u een aantrekkelijke korting bieden.

De voordelen van een certificeringsprogramma

  • Klassikale training
  • Examens en slagingsgarantie
  • Officiële Microsoft e-Learning
  • MeasureUp-oefenexamens
  • Begeleiding door een persoonlijke programmacoördinator
  • 24/7 technische helpdesk
  • Een zeer aantrekkelijke prijs