Apple cursussen en trainingen

Volg uw Apple iOS en Mac OS X training of cursus bij Compu'Train

De trainingen van Compu'Train worden georganiseerd in samenwerking met een Apple Authorized Training Center (AATC). Dit betekent dat Apple's officiële trainingsprogramma's worden gebruikt bij de cursussen en trainingen. 

Steeds vaker komen er iOS-devices en Mac OS X-apparaten voor in een zakelijk netwerk. Compu'Train heeft verschillende trainingen, waarin u leert de iPhone, iPad en Mac optimaal te ondersteunen en te beheren.

Mac OS X en iOS: beheer, implementatie, support

Met begeleiding van ervaren deskundige trainers leert u in de klassikale trainingen meer over de mogelijkheden van iOS en Mac OS X. De beheertrainingen zijn met name bedoeld voor technische coördinatoren, servicetechnici, netwerkbeheerders en helpdeskmedewerkers.

Met de beheer- en implementatietraining Mountain Lion 201 OS X Server Essentials leert u in theoretische en case study-oefeningen een OS X Server te installeren en configureren voor op netwerk gebaseerde diensten.

In de training Mountain Lion 101 OS X Support Essentials leert u alles over de OS X 10 Mountain Lion-functies en troubleshooting. Hebt u al ervaring als Windows-beheerder, dan leert u in Mac Support voor Windows-beheerders de functionaliteiten van Mac OS X, waarbij een vergelijking wordt gemaakt met Microsoft Windows.

App Development voor iPhone en iPad: training of certificeringsprogramma

Wilt u applicaties ontwikkelen voor iOS? Compu'Train biedt de klassikale training iOS App Development voor iPhone & iPad aan, waarbij wordt gestart met de basiskennis als de Model-View-Controller en design patterns, waarna de UIkit en mobiele componenten worden behandeld. Benodigde voorkennis: u dient de cursus Objective C voor App Development te hebben gevolgd.

Heeft u deze voorkennis niet? Geen probleem. Kies dan voor het certificeringsprogramma iOS App Development voor iPhone & iPad,waarbij u in één bundel trainingen gedurende acht dagen opgeleid wordt tot een volwaardig developer van iOS apps.