Agile

Kies één van de programma's

Klassikaal (6)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

HBO-programma (1)

De HBO-programma’s bestaan uit 1 tot 4 modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma's van 3 of 4 modules werkt u aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kunt u versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Hogeschool NCOI.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Leer Agile ontwikkelen bij Computrain

Houdt u zich bezig met Agile softwareontwikkelingsprocessen of wilt u dat gaan doen? Dan heeft Computrain beslist een passende cursus voor u. De cursus Certified Agile Tester is een kennismaking met Agile, waarin u leert hoe u uw testkennis en kunde kunt toepassen in een Agile omgeving. Daarnaast kunt u bij Computrain terecht als u meer wilt leren over Scrum, de meest gebruikte Agile softwareontwikkelingsmethode.


Scrum voor de beginnende en ervaren ontwikkelaar

Naast de algemene cursus Certified Agile Tester biedt Computrain drie cursussen Scrum aan: Introduction to Scrum, Professional Scrum Product Owner (PSP) en Professional Scrum Master (PSM). In Introduction to Scrum maakt u kennis met deze veelgebruikte Agile softwareontwikkelingsmethode. Er komen vragen aan bod als: wat is het verschil met de traditionele benadering? Waarom werkt Scrum zo goed? Wat zijn de valkuilen? En natuurlijk: hoe kunt u Scrum het beste implementeren in uw eigen organisatie?

Voor degenen die de ambitie hebben Product Owner te worden, is er vervolgens de cursus Professional Scrum Product Owner (PSP) waarin u alles leert over succesvol productbeheer volgens de Scrummethode. In de cursus Professional Scrum Master (PSM), ten slotte, leert u alles wat u nodig heeft om Scrum optimaal te kunnen inzetten in uw organisatie. Dit is de officiële cursus van Scrum.org, waardoor u zeker weet dat de cursus van de allerhoogste kwaliteit is.


Uitstekende mix theorie en praktijk

De Agile- en Scrumcursussen worden klassikaal aangeboden op aaneengesloten dagen. De docent legt de theorie uit en daarna maakt u oefeningen achter de pc. De verhouding tussen theorie en praktijk is 50/50. Doordat de cursussen op aaneengesloten dagen worden aangeboden, kunt u zich helemaal onderdompelen in wat u leert, waardoor u in korte tijd zeer veel kennis en vaardigheden opdoet. Bekijk hieronder de Agile-cursussen van Computrain.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Computrain studiegids aan.
Aanvragen