Trainingen en cursussen Adobe Creative Suite

Compleet aanbod cursussen Adobe Creative Suite: van ontwerp tot publicatie!

Wilt u meer tijdwinst behalen door snel en effectief gebruik van Adobe's multimediaprogramma’s? Bij Compu'Train kiest u uit een uitgebreid Adobe Creative Suite (CS) aanbod met de pakketten cursus Adobe Photoshop, cursus Adobe InDesign, cursus Adobe Illustrator, cursus Adobe Flash, cursus Adobe Dreamweaver, cursus Adobe Acrobat, cursus Adobe Premiere Pro en een Bootcamp voor Marcom Pro’s. Met een Adobe CS cursus doet u theoretische kennis en praktische ervaring op op het gebied van multimedia, grafische vormgeving en digitale mediaontwikkeling om razendsnel te kunnen werken.

Van basis tot advanced, altijd een Adobe training op het juiste niveau

Compu’Train heeft jarenlange ervaring met het opleiden van uiteenlopende gebruikers van deze Adobe pakketten en biedt op de praktijksituatie gerichte studieprogramma’s aan. Naast basistrainingen verzorgt Compu’Train ook Advanced-trainingen die ingaan op de meer geavanceerde mogelijkheden van de programma´s van Adobe.

  • Leer foto´s en grafisch beeld te bewerken met een Photoshop training voor beginner en gevorderde.
  • Ontwerp de layout of opmaak van (reclame)folders, flyers, magazines of boeken met een training InDesign.
  • Verdiep u in Illustrator: vectorafbeeldingen opmaken, logo-ontwerp, typografie en meer.
  • Basis en gevorderd: Leer zelf animaties ontwikkelen en banners ontwerpen met een cursus Flash 
  • Ontwikkel uw eigen website met een Dreamweaver webdesign training. Word webdeveloper.
  • Eenvoudig en efficiënter Acrobat leren gebruiken. Maak, bewerk, onderteken en voeg zelf pdf-documenten samen.
  • Uw eigen video of film monteren? Met de cursus Premiere Pro leert u op professionele wijze de principes van AV editing.

De Adobe CS5 en CS6 trainingen van Compu'Train zijn geschikt voor verschillende niveau's, waarin u de basisbeginselen leert van een uitgebreid aanbod aan Adobe-programma's of verdiepende kennis opdoet om zelf met multimedia aan de slag te gaan. 

Met de Adobe CS cursussen bij Compu’Train vindt u altijd een aanpak die bij u past

Compu’Train biedt de beste Adobe trainingen aan op verschillende locaties door heel Nederland. Tijdens de training wordt gewerkt met de Nederlandstalige software en een Nederlandstalige trainingsmanual. In deze trainingsmanual worden tevens de Engelse benamingen van menu’s, gereedschappen vermeld. Door voor Compu’Train te kiezen, maakt u een uitstekende keuze. Compu’Train geldt immers als de grootste opleider op dit vlak in Nederland.