ASL/BiSL trainingen en cursussen

ASL Foundation-training bij Compu’Train voor applicatiebeheerders

ASL heeft als doel het vak applicatiemanagement te professionaliseren. Dit wordt bereikt door het bieden van een framework, waarin de processen van applicatiemanagement in relatie met elkaar gebracht worden. In de cursus ASL Foundation leert u hoe het framework dient als kapstok om ontwikkelde best practices te categoriseren. De ASL-training bij Compu’Train wordt verzorgd door trainers met ruime ervaring in de praktijk. Na een ASL-cursus bent u uitstekend voorbereid op het officiële examen dat hoort bij de ASL-certificering.


Een cursus BiSL bij Compu’Train als voorbereiding op BiSL-certificering

BiSL slaat een brug tussen ICT en bedrijfsprocessen, en tussen functioneel beheerders en informatiemanagers. In de BiSL-training krijgt u door middel van het BiSL-procesmodel inzicht in alle hoofdprocessen van hun werkveld, en de relaties tussen de processen. Na het volgen van de BiSL-training kunt u het examen afleggen dat hoort bij de BiSL-certificering. Met het BiSL-certificaat toont u aan in staat te zijn een brug te slaan tussen de business en IT.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.