Computrain is in de afgelopen 3 decennia uitgegroeid tot de grootste IT-opleider van Nederland. Jaarlijks mogen we ruim 20.000 deelnemers opleiden. Daar zijn we uiteraard trots op.

Computrain biedt als grootste IT-opleider een uniek aanbod van gecertificeerde trainingen en opleidingen. Toptrainers uit de dagelijkse praktijk zorgen ervoor dat ons onderscheidende kwaliteitsniveau gehandhaafd blijft. Onze trainingen worden dan ook structureel hoog gewaardeerd. In diverse onafhankelijke onderzoeken wordt de zeer hoge klanttevredenheid voortdurend bevestigd.

Grootste Microsoft partner

Computrain is al jaren de grootste partner van Microsoft voor wat betreft gebruikerstrainingen (Microsoft Office) en systeem- en netwerktrainingen. Daarnaast biedt Computrain een uitgebreid aanbod van trainingen voor softwareontwikkelaars en voor project- en servicemanagers. Mocht u als organisatie deze IT-trainingen intern willen organiseren, dan is Computrain uiteraard een uitstekende keuze. Wij verzorgen zowel grootschalige als kleinschalige interne programma’s door heel Nederland.

We kunnen dan ook met recht zeggen dat we ‘de IT-opleider van Nederland’ zijn. En we werken er dagelijks keihard aan om dit te blijven.