Gebruik trainingen en opleidingen

Volg een eindgebruikerscursus bij Computrain!

Computervaardigheden zijn tegenwoordig een must in elke organisatie. Merkt u dat uw kennis van Word of Excel nog wel eens tekortschiet? Of wilt u leren hoe u een dynamische presentatie kunt maken met Prezi? Ook als u bijvoorbeeld wilt leren foto’s te bewerken of animaties te maken, zit u goed bij Computrain. Wij bieden een breed aanbod Adobe Creative Suite-cursussen aan voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers.

Computrain: dé specialist in Microsoft Office-cursussen

Niet alleen voor een Adobe-cursus, maar ook voor een Microsoft Office-cursus bent u bij Computrain beslist aan het juiste adres. Wij zijn namelijk Microsoft Gold Learning Partner en we hebben veel ervaring met het verzorgen van Microsoft Office-gebruikerscursussen. Of u nu een losse cursus Word zoekt, of een combinatie van diverse Microsoft Office-pakketten, Computrain heeft een passend aanbod voor u.

Klassikale cursus of zelfstandig aan de slag

Een aantal cursussen is zowel klassikaal als in het Studiecentrum te volgen. Als u kiest voor de klassikale cursus, gaat u op een aantal achtereenvolgende dagen onder begeleiding van de docent met de stof aan de slag. De docent legt de theorie uit en u maakt vervolgens oefeningen achter de pc. In het Studiecentrum gaat u zelfstandig aan de slag met de stof en stelt u eventuele vragen aan de gecertificeerde trainer. Het voordeel van studeren in het Studiecentrum is dat u zelf kunt bepalen aan welke onderwerpen u aandacht wilt besteden en in welk tempo u door de stof heen gaat. Bekijk hieronder het volledige aanbod eindgebruikerscursussen.

Studiegids aanvragen

Studiegids aanvragen

Blijf uzelf ontwikkelen op ICT-gebied

Studiegids aanvragen

Referenties

NAM Onze doelstellingen zijn samen te vatten in ons motto ‘Asset Land Big Value from Small Fields’. Om dit te behalen zijn wij altijd op zoek naar... - Piet Moerkerken

Lees het complete verhaal