De kenmerken van Compu'Train

De Compu’Train Top 10

Compu’Train biedt een volledig pakket IT-trainingen door heel Nederland. Compu’Train is daarmee de grootste IT-opleider in Nederland. Dit succes heeft te maken met de volgende kenmerken.

1. Compu’Train 30 jaar leidend als IT-opleider
Compu’Train is al 30 jaar actief als IT-opleider in Nederland en heeft een leidende positie in de markt van IT-opleidingen weten te veroveren. Compu’Train is de grootste en bekendste IT-opleider van het land. Vrijwel alle organisaties in Nederland hebben in de afgelopen jaren hun IT’ers en overige werknemers door Compu’Train laten opleiden. Veel organisaties hebben er inmiddels definitief voor gekozen al hun IT-opleidingen onder te brengen bij Compu’Train. De enorme kennis en ervaring in het verzorgen van IT-trainingen en opleidingen maakt Compu’Train uniek in de Nederlandse opleidingsmarkt.

2. Compleet aanbod
Compu’Train biedt het meest uitgebreide opleidingsprogramma voor IT’ers en eindgebruikers in Nederland. Dit complete aanbod verzekert u ervan dat u altijd de juiste training zult vinden bij Compu’Train. Voor organisaties heeft het complete aanbod als voordeel dat u met Compu’Train al uw IT-opleidingsvragen kunt onderbrengen bij één vertrouwde opleidingspartner.

3. Officieel erkend
Compu’Train heeft alle denkbare kwaliteitserkenningen die er te verkrijgen zijn in het IT-opleidingsveld. U bent er dus zeker van dat u zich officieel kunt kwalificeren en certificeren als IT-professional. Daarnaast verzorgt Compu’Train een compleet aanbod van officieële MBO-, HBO- en Masteropleidingen voor IT-professionals, uitgevoerd door NCOI.

4. Landelijke dekking
Het opleidingsaanbod van Compu’Train wordt verzorgd door heel Nederland. U kunt dus altijd bij uw woon- of werkplaats een training volgen. Deze brede landelijke dekking maakt Compu’Train uniek in Nederland. Dit kan alleen maar omdat Compu’Train in de afgelopen 30 jaar de grootste opleider in Nederland is geworden, waardoor er voldoende deelnemers zijn om de trainingen landelijk aan te bieden en te verzorgen.

5. Diverse praktijkgerichte leervormen
U kunt bij Compu’Train kiezen uit een breed scala praktijkgerichte leervormen. Ons zeer complete aanbod van klassikale trainingen is uniek. Klassikale trainingen blijken nog altijd het meeste opleidingsrendement op te leveren. Compu’Train is de enige IT-opleider die zo veel trainingen in klassikale vorm aanbiedt. Dit heeft te maken met de omvang van de organisatie, want dit is alleen mogelijk als er voldoende deelnemers zijn. Naast klassikale trainingen kunt u trainingen volgen in het studiecentrum en het expertisecentrum. Daarnaast wordt studie via e-Learning en bootcamps aangeboden. Kortom, bij Compu’Train kunt u kiezen uit een unieke combinatie van praktijkgerichte leervormen.

6. Dé Microsoft Office-specialist van Nederland
Compu’Train is Microsoft Gold Learning Partner en veruit de grootste Microsoft trainingsorganisatie in Nederland. Vooral op het gebied van het verzorgen van Microsoft-gebruikerstrainingen is Compu’Train een absolute specialist in Nederland. Denk hierbij aan Microsoft Office-producten als Microsoft Office Excel, Microsoft Office Word, Microsoft Office PowerPoint, Microsoft Office Access en Microsoft Office Project. Gebruikers die meer willen, kunnen ook kiezen voor trainingen met daarin een combinatie van diverse Microsoft Office-pakketten. Onze uitgekiende opleidingsaanpak met speciaal ontwikkeld materiaal, uitgevoerd door absolute topdocenten door heel Nederland, maakt Compu’Train met afstand de grootste opleider op dit vlak in Nederland.

7. Netwerk- en systeembeheer
Compu’Train is een absolute specialist op het gebied van systeem- en netwerkbeheer in Nederland. Compu’Train verzorgt ruim 200 trainingen voor systeem- en netwerkbeheerders, van basistechnieken tot high-end, voor onder meer Microsoft, Novell, Cisco, Citrix en VMware. Daarnaast is Compu’Train medeorganisator en jury van de verkiezing ‘Systeem- en netwerkbeheerder van het jaar’, in samenwerking met Computerworld.nl.

8. Migraties
Staat u binnenkort voor een migratie van uw ICT-infrastructuur, wilt u overgaan op een nieuwe versie of (een deel van) uw ICT migreren naar de cloud? Een migratie doet u niet van de ene op de andere dag, maar vraagt een goede voorbereiding van zowel de ICT als de medewerkers. Compu’Train heeft 30 jaar ervaring met diverse migratievraagstukken en de gevolgen voor medewerkers. Compu’Train is een absolute specialist in het verzorgen en ondersteunen van migratietrajecten.

9. Maatwerk- en incompanytrainingen
Compu’Train verzorgt incompanytrainingen en erkende IT-opleidingen op maat. Alle trainingen kunnen ook binnen uw organisatie worden uitgevoerd. Daarnaast is Compu’Train erin gespecialiseerd specifieke maatwerkopleidingen en -trainingen voor u en/of uw organisatie te ontwikkelen. Voor deze maatwerktrajecten vindt u in Compu’Train een professionele partner. Onze opleidingsadviseurs komen graag bij u langs om de uitgebreide mogelijkheden met u te bespreken.

10. Onderdeel van NCOI Opleidingsgroep
Compu’Train is onderdeel van NCOI Opleidingsgroep. NCOI Opleidingsgroep is de grootste opleider voor werkenden in Nederland. Hogeschool NCOI en MBO College van NCOI zijn bevoegd in het kader van de WHW en WEB om officiële HBO Bachelor- , Master- en MBO-opleidingen te verzorgen. Daarnaast heeft NCOI alle mogelijke erkenningen en kwaliteitskeurmerken op het gebied van opleiden in Nederland. NCOI Opleidingsgroep is ook ISO-gecertificeerd. De opleidingen van Compu’Train voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen. Met Compu’Train maakt u dan ook een verstandige keuze!

Advies nodig

Onze opleidingsadviseurs staan voor u klaar.

030 - 2348 500 info@computrain.nl