Als Microsoft Gold Learning Partner biedt Computrain Microsoft-certificeringen op MTA-, MCSA-, MCSE- en MCSD-niveau. Kies voor:

Certificeringen Server


Certificeringen Desktop


Certificeringen Applications


Certificeringen Database


Certificeringen Developer


Veelgestelde vragen over Microsoft-certificeringen:

Q Hoe lang is een Microsoft-certificering geldig?
A Iedere Microsoft-certificering blijft geldig zolang de genoemde producten (in de certificering) worden gebruikt. Als Microsoft besluit een certificering op te schorten krijgt een certificering de ‘Legacy’-status. Meer over Microsofts exam & certification policies.

Q Wat zijn de vereisten voor een hercertificering?
A Bezit u een erkende MCSE- en MCSD-certificering? Met een hercertificering verlengt u de geldigheid van uw certificering. MCSE-gecertificeerden dienen iedere drie jaar te hercertificeren. Voor MCSD-gecertificeerden is dit iedere twee jaar. Als u wilt hercertificeren dient u te slagen voor één of twee examens.
MCSA-gecertificeerden hoeven zich niet te hercertificeren.

Q Met welke Microsoft-certificering dien ik te beginnen?
A Wij bevelen Microsofts MTA-certificeringen als startpunt. MTA-certificeringen vormen een solide basis voor netwerk- systeembeheerders, IT-consultants, engineers en developers die hun MCSA-, MCSE- of MCSD-certificering willen behalen.

Q Wanneer ontvang ik mijn certificering?
A Wanneer u de training en het afsluitende examen in het certificeringstraject succesvol afrondt, ontvangt u van Microsoft uw erkende certificeringstitel en bijbehorend bewijsschrift.

Q Kan ik Microsoft SA Vouchers gebruiken voor mijn certificeringstraject?
A Voor uw certificeringstraining kunt u uw Microsoft Software Assurance Voucher gebruiken. Een voucher staat voor één dag gratis trainen.

Q Welke certificeringsniveaus biedt Microsoft?
A Microsoft biedt de volgende certificeringen:
 

MTA is het eerste niveau voor Microsoft-certificeringen. De MTA-certificering bereidt u met één examen voor op een verdere carrière in IT: server, desktop, applications, database of developer. Deze Microsoft-certificering is het startpunt voor iedere beginnende netwerk- systeembeheerder of developer.

MCSA is het volgende niveau voor Microsoft-certificeringen op het gebied van netwerk- en systeembeheer. De MCSA-certificering is een bewijs van uw kennis en vaardigheden van Windows Server 2008, Windows Server 2012, Windows 7, Windows 8 of SQL Server 2012 en vormt de opmaat voor een MCSE-certificering.

MCSE is het hoogste niveau voor Microsoft-certificeringen op het gebied van netwerk- en systeembeheer. Deze certificering is geschikt voor netwerk/systeem analisten, technical consultants en support/system engineers. Kies een MCSE Server Infrastructure, MCSE Desktop Infrastructure, MCSE Private cloud, MCSE SharePoint, MCSE Messaging, MCSE Communication, MCSE Data Platform of MCSE Business Intelligence.

MCSD is het hoogste niveau voor certificeringen op het gebied van software development. Deze Microsoft-certificering is geschikt voor developers, die met Visual Studio Microsoft-(web)applicaties ontwikkelen. Kies een MCSD Web Applications, MCSD Windows Store Apps using C#, MCSD Windows Store Apps using HTML5 of MCSD SharePoint Applications.