Behaal uw IT-certificering bij Computrain


Een IT-certificaat behalen vraagt veel inzet en commitment. Hoewel u daar ook veel voor terugkrijgt, zal het soms best zwaar zijn. Gelukkig weten ook onze docenten dit. Stuk voor stuk professionals die gaan voor resultaat, maar het persoonlijke aspect niet uit het oog verliezen. Zodat er ook even tijd is voor een kop koffie en een goed gesprek, wanneer u even vast komt te zitten.

Meer carrièremogelijkheden met een officiële certificering

Uit diverse onderzoeken blijkt dat voor managers het aantal gevolgde trainingen en behaalde IT-certificeringen een zeer grote rol speelt bij de beoordeling van geschikte IT-professionals voor een nieuwe functie. Kennis-, ervarings- en certificeringsniveau vormen dan ook de voornaamste selectiecriteria in een vacaturetraject. Met het oog op de toekomstige groeiende vraag naar gekwalificeerde hoogopgeleide IT-professionals is een investering in uw kennisniveau door trainingen en behaalde officiële certificeringen dus zo gek nog niet!

Microsoft certificeringsprogramma's bij Computrain

Computrain biedt onder andere certificeringsprogramma's aan op het gebied van MCTS, MCITP, MCSA en MCSE. Een certificeringsprogramma bestaat uit een bundel trainingen die opleiden tot een bepaald certificeringsniveau. Als Microsoft Gold Learning Partner heeft Computrain een compleet aanbod aan certificeringsprogramma's.

Uitgebreid aanbod per vendor

Bij ons kunt u terecht voor certificeringen van zeven verschillende vendors. U kunt kiezen uit een ruim aanbod Microsoft-certificeringenCompTIA-certificeringen, Citrix-certificeringen, ITIL®-certificeringen en Oracle-certificeringen. Twijfelt u welke IT-certificering voor u het meest geschikt is? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs: 030 - 2 348 500.