Nieuws en Actualiteiten van Compu'Train

In deze sectie vindt u nieuwsitems over uiteenlopende onderwerpen die betrekking hebben op Compu'Train, onze trainingen en evenementen.

Compu’Train aanwezig op TechDays 2014

‘Volgende week is het zover. Op 16 en 17 april organiseert Microsoft TechDays 2014 in het World Forum Theater in Den Haag waar u door (inter)nationale topexperts uit de branche in meer dan 100 sessies en workshops up-to-speed gebracht als het gaat om de laatste Microsoft-technologieën. Dat alleen is al genoeg reden om deel te nemen.
Echter moet u ook een bezoek brengen aan de stand van Compu'Train en de 2 sessies die we verzorgen!’

Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen, Compu'Train

Sneller, slimmer en handiger met Excel, Word, Outlook en PowerPoint

Compu’Train biedt u hiervoor een viertal handige workshops aan, waarmee u direct productiever in uw werk wordt. Lees meer

Thema's: Microsoft Office, Acties - Evenementen

Show your skills en upgrade naar MCSA Windows Server 2012

Bent u in het bezit van een MCSA: Windows Server 2008 certificering of een van de MCITP certificeringen hieronder, dan heeft u slechts één examen nodig om MCSA: Windows Server 2012 te worden: Lees meer

Thema's: Netwerk- en Systeembeheer

Noodzaak van migreren: 'End of Support' Windows XP en Office 2003

Microsoft heeft laten weten dat op 8 april 2014 de ondersteuning voor Windows XP en Office 2003 stopt. Wat betekent dit nu eigenlijk? Wat is het effect hiervan op uw organisatie? En hoe kan Compu'Train u ondersteunen bij het migreren? We vertellen het u graag.

Lees meer

Thema's: Netwerk- en Systeembeheer

SharePoint Business Intelligence: Trainer Peter ter Braake aan het woord

Mijn favoriete definitie voor Business Intelligence is: making better decisions faster. Is dat immers niet wat we allemaal wel willen? Iedereen in een organisatie neemt tijdens zijn werk beslissingen. Om betere beslissingen te kunnen nemen, hebben we goede informatie nodig. Om de beslissingen sneller, of op zijn minst tijdig, te nemen, moet die informatie op tijd bij ons zijn. In een in toenemende mate snelle wereld waar veranderingen soms aan de orde van de dag zijn, is het mensen tijdig voorzien van goede, zinvolle informatie geen sinecure.

Lees meer

Thema's: Software Development

PRINCE2® Practitioner hercertificering

Als u in het bezit bent van een PRINCE2® Practitioner-certificering, dan dient u deze in veel gevallen elke 5 jaar te updaten. Deze eis voor hercertificering is op 1 mei 2008 ingevoerd omdat PRINCE2® gebaseerd is op best practices die regelmatig worden geüpdatet. In de periode van 3 tot en met 5 jaar na uw examendatum kunt u zich hercertificeren door middel van een verkort PRINCE2® Practitioner-examen.

Lees meer

Thema's: Project- en Procesmanagement

Leid uw medewerkers gericht op met een functiegericht opleidingspad

ICT-kennis neemt steeds meer een cruciale ondersteunende rol in binnen de strategische doelstellingen van organisaties. Omdat het aantal ICT-technologieën en de complexiteit ervan de laatste jaren exponentieel is toegenomen, is het voor veel organisaties en medewerkers moeilijk om een helder en objectief beeld te krijgen van de benodigde ICT-kennis en -vaardigheden in een bepaalde ICT-functie.

Lees meer

Thema's: Software Development

Compu'Train daagt u uit op TechDays 2014!

Op TechDays wordt u door (inter)nationale topexperts uit de branche in meer dan 100 sessies en workshops up-to-speed gebracht als het gaat om de laatste Microsoft-technologieën. Dat alleen is al genoeg reden om deel te nemen. Toch nog niet ingeschreven voor een bezoek aan Microsoft TechDays? Doe dat dan alsnog snel. Een bezoek aan de stand van Compu'Train op Microsoft TechDays 2014 is namelijk een van de dingen die u op 16 en 17 april in het World Forum in Den Haag zeker moet doen.

Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen, Compu'Train

Nieuwe functies in Microsoft Dynamics CRM 2013

Ten opzichte van de 2011-versie heeft Microsoft Dynamics CRM 2013 een flinke metamorfose ondergaan. Haast vanzelfsprekend is de gebruikersinterface in lijn met Windows 8 en gebaseerd op gebruik met tablets en smartphones.

Lees meer

Thema's: Microsoft Office

TechDays 2014: Wie gaat straks het meeste geld verdienen?

Weet u nog hoe het was 15 jaar geleden? Alles kon en overal was geld voor. Nieuwe IT'ers deden hun sollicitatiegesprek in de showroom van een dealer, en konden direct naar buiten rijden in een nieuwe leaseauto. De IT-budgetten reikten tot aan de horizon. Het kon allemaal niet op. Vandaag de dag is het anders. Onzekerheid en veranderingen zijn aan de orde van de dag.

Lees meer

Thema's: Acties - Evenementen, Compu'Train

  < 1 2 3 4 5 6 7 8  >